Benjamin beskriver livet innan, under och efter flykten från Sri Lanka. Han berättar om den stress och påfrestning han gick igenom, inte minst när han var på plats i Sverige. Här var språket, kulturen och allt annat nytt och främmande.

Genom sin berättelse delar Benjamin med sig av sina erfarenheter av migration och psykisk ohälsa. Benjamin har idag hittat sätt som hjälper honom att hantera sin psykiska ohälsa och trots denna leva ett meningsfullt liv i Sverige.

Efter Benjamins föreläsning får vi även information om vilken stöttning som finns genom personligt ombud, vilken sysselsättning du har möjlighet till i Tensta och Öppna Träffpunkt och dess aktiviteter för personer med psykisk ohälsa. Spånga Tensta Stadsdelsförvaltning bjuder på fika.

Datum och tid: Tisdagen den 9 april 2019. Kl 18.00-20.00

Adress: Öppna Träffpunkt, Tenstagången 36, Spånga

Arrangörer: Spånga Tensta Stadsdelsförvaltning och Riksförbundet Hjärnkolls arvsfondsprojekt ”Den egna berättelsen – om psykisk ohälsa och migration”.
Du behöver inte anmäla att du kommer.