Under början av maj arrangerar Rinkeby Centrum en Hälsomässa. På Hälsomässan samlas olika samhällsaktörer för att sprida kunskap och information på temat hälsa till personer som bor i området kring Rinkeby. Under mässan kommer det finnas roliga aktiviteter för vuxna och barn.

Under mässan föreläser bland andra Hjärnkollambassadör Julius. Han kommer att berätta om den traumatiska flykten till Sverige och hur han senare drabbades av PTDS, posttraumatiskt stressyndrom.

Som Hjärnkollambassadör vill Julius uppmuntra andra med psykisk ohälsa att våga prata och dela med sig av sina erfarenheter. Idag arbetar Julius på Disabled Refugees Welcome där han hjälper personer som har gått igenom liknande svårigheter som honom.

Föreläsningen kommer att hållas på engelska.

Datum och tid: Julius föreläsning är lördagen den 4 maj kl 12.30. Mässan pågår mellan den 2-4 maj.
Plats: Rinkebytorg 2, Spånga
Arrangör: Rinkeby Centrum

Mer information här.