Under firandet av Hjärnkoll 10 år fick vi lyssna till Göran Hägglund, en av initiativtagarna till den kampanj som Riksförbundet Hjärnkoll vilar på, och Rickard Bracken, projektledare för kampanjen.

Vi fick också lyssna till två rutinerade föreläsare, Annett Bergdal och Angelica Larsson, mor och dotter, som länge föreläst som Hjärnkollambassadörer. Erik Bring framträdde också på scenen och genom sin musik gick hans budskap kring psykisk ohälsa rakt in i hjärtat.

Tusen tack till alla er som var med och firade med oss! Nu kör vi minst 10 år till.

Bakom Hjärnkoll står organisationerna som ingår i Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa (NSPH). Mellan 2009 och 2014 var Hjärnkoll en nationell kampanj som drevs av Handisam/Myndigheten för delaktighet i samarbete med NSPH. Sedan 2015 är Hjärnkoll ett riksförbund med regionala Hjärnkollföreningar runt om i landet.