Söndagen den 16 juni deltar Hjärnkollambassadör Abdinassir i panelsamtalet ”Vad är autism? – När hela familjen påverkas” av Autism- och Aspergerföreningen Stockholms län på Järvaveckan. Abdinassir kommer dela sina egna erfarenheter av att vara förälder till barn med autism. I panelsamtalet deltar även experter och andra aktörer med kunskap på ämnet.

Under Järvaveckan har ni också möjlighet att träffa vår ambassadör Benjamin. Vi som arbetar inom Den egna berättelsen – om psykisk ohälsa och migration kommer att finnas på plats tillsammans med Benjamin och Abdinassir den 12 och 13 juni. I samma tält finns också Praktikertjänst Psykiatri Rinkeby. Hoppas vi ses där!

Tid & plats:
Söndag 16 juni. 17.30-18.30 i seminarietält 6.
Spånga IP, Solhems hagväg 2 i Spånga.

Anmälan & kostnad:
Alla är välkomna och det är gratis.

Läs mer på www.jarvaveckan.se/program